DEGIRO review: onze ervaringen met beleggen bij DEGIRO (2021)

degiro-review-ervaringen_beleggen_vergelijken_com

Dit is de DEGIRO review waarin wij onze ervaringen delen. Dit keer de online broker DEGIRO uit Amsterdam met beleggen tegen ongekend lage tarieven.

Wie is DEGIRO

In 2013 lanceerde DEGIRO haar online broker in Nederland en sindsdien is het platform uitgerold over 18 Europese landen. Dit heeft ervoor gezorgd dat beleggers in deze landen kunnen profiteren van de zeer concurrerende tarievenstructuur. Hierdoor is DEGIRO in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste brokers van Europa.

In 2018 behaalde DEGIRO 400.000 klanten die kunnen profiteren van lage commissies en toegang tot wereldwijde markten. Dankzij deze klanten heeft DEGIRO internationaal meer dan 50 broker awards gewonnen, waaronder de Best Broker en Best Mobile App Award, uitgereikt door de Financial Times & Investors Chronicle. In 2019 wonnen ze de CASHCOW AWARDS voor beste broker van Nederland.

In 2020 werd DEGIRO verkocht aan de Duitse online broker Flatex voor 250 miljoen euro. In 2020 beoordeelde Financial Times DEGIRO als Best beoordeelde beleggingsplatform. Begin 2021 fuseerde DeGiro B.V. met flatexDEGIRO Bank AG, waardoor de grootste online execution-only broker in Europa met een eigen bankvergunning ontstond. Inmiddels beleggen er 1.000.000 mensen bij DEGIRO.

cashcow award beste broker 2019_DEGIRO
CASHCOW AWARDS 2019- Beste broker: DEGIRO

Beleggen tegen lage tarieven

Bij DEGIRO beleg je tegen lage tarieven. Ze bieden de mogelijkheden & tarieven van professionele partijen, ook voor particuliere beleggers. Zo is beleggen toegankelijk voor iedereen. Je betaald €2,30 per order bij een inleg van €1.000,- en €3,50 per order bij een inleg van €5.000,-.

Gratis beleggen in 200 populaire ETF’s

Bovendien beleg je gratis in de kernselectie ETF’s bij DEGIRO. Dit zijn zogeheten index trackers. Beleg wereldwijd zonder transactiekosten in 200 zorgvuldig geselecteerde ETF’s. Diversificatie van je beleggingen is de sleutel tot een gezonde portefeuille. Daarom biedt DEGIRO een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde Exchange Traded Funds (ETF’s) aan waarin je kunt beleggen zonder transactiekosten. Hiermee maken ze het jou zo makkelijk mogelijk om de portefeuille te diversifiëren.

De meest verhandelde ETF’s zijn o.a. iShares MSCI World (IE00B3XXRP09) Vanguard FTSE All-World (IE00B3XXRP09, Vanguard S&P 500 (IE00B3XXRP09) en iShares S&P 500 (IE00B3XXRP09). Lees meer in detail op de website van DEGIRO.

Platform

Het platform is gemaakt voor elk type belegger en combineert een gebruiksvriendelijk platform met ruime mogelijkheden. Na onze review en ervaringen zijn wij van mening dat het platform van DEGIRO het meeste gebruiksvriendelijk is van alle brokers in Nederland. Verder is het ook een compleet systeem. Je kunt beleggen over de hele wereld, bekijk de bied-laat spreiding van Euronext tot op tien niveaus en kies uit verschillende ordertypes voor je transacties.

DEGIRO review en ervaringen

Persoonlijk wordt het platform ook door het creëeren van eigen favorietenlijstjes, nieuwsberichten over jouw portefeuille en inspiratie tips voor nieuwe beleggingskansen.

Service

De klantenservice van DEGIRO is goed. Er was wel enige vertraging in het beantwoorden door de vele nieuwe aanmeldingen de afgelopen tijd. Maar dit is inmiddels verholpen. Krijg direct antwoord via veelvoorkomende vragen en het kenniscentrum. Staat je antwoord daar niet bij kun je een mailtje sturen via klanten@degiro.nl.

Heb je een dringende vraag die niet kan wachten? Je kunt dan de servicedesk en orderdesk bereiken op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 via 020 535 34 96 (Nederlands, lokaal tarief)

DEGIRO is gevestigd in de Rembrandt Toren – 9e verdieping, 1096 HA Amsterdam , Nederland.

Veiligheid

DEGIRO zorgt ervoor dat al je beleggingen veilig worden bewaard. Mocht er iets gebeuren met DEGIRO, dan worden jouw beleggingen niet behandeld als verhaalbare activa voor de schuldeisers van DEGIRO.

Voordelen

Gebruiksvriendelijk platform

Zelf beleggen in Europa en wereldwijd

Ongekend lage tarieven

200 populaire ETF’s gratis

Veilig en vertrouwd

DEGIRO beleggingsrekening openen

Het openen van een rekening is snel en volledig online. Start vandaag nog met wereldwijd beleggen tegen ongekend lage tarieven.