Hoe vergelijken wij?

Wat doen we voor jou?

Beleggenvergelijken.com probeert een zo compleet mogelijk overzicht te geven van aanbieders van beleggingsrekeningen op basis van kosten en service.

Via BeleggenVergelijken.com kun je verschillende beleggingsrekeningen met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je de gewenste beleggingsrekening op de website van de desbetreffende broker afsluiten. Je kunt via onze website geen beleggingsrekening openen, hiervoor kun je terecht bij de aanbieder.

Execution only

Hier is sprake van execution-only. Dit bekent voor jou dat wij je voorzien van informatie over financiële producten. Op basis van deze informatie beoordeel je zelf of een product bij je past. Wij geven hierover geen persoonlijk advies.

Indien bezoekers een beleggingsrekening openen bij een broker dankzij Beleggenvergelijken.com is dit met de broker zelf en niet met Beleggenvergelijken.com. Zodoende is het aanspreekpunt voor de consument gedurende de looptijd de broker zelf.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor beleggingsrekeningen vergelijken wij niet alle aanbieders. Wij vergelijken de beleggingsrekeningen van brokers waarvan wij over productinformatie beschikken en met wie wij een overeenkomst hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente kosten. Wij werken voor beleggingsrekeningen samen met de volgende brokers en banken:

Binck
DEGIRO
ABN AMRO
Peaks
LYNX
eToro
Centraal Beheer Achmea
Nationale Nederlanden
Knab
BrandNewDay

Hoe vergelijken wij?

De getoonde brokers worden geordend op basis van de maandelijkse kosten waarbij de goedkoopste bovenaan staat. De door ons ontvangen commissie wordt uitdrukkelijk niet meegenomen in de presentatie of ordening van de resultaten.

Waar verdient BeleggenVergelijken.com aan?

Wanneer je via onze website een beleggingsrekening afsluit ontvangen wij in sommige gevallen hiervoor een eenmalige provisie van de broker. Deze provisie bevat een vast bedrag. De hoeveelheid provisie die wij ontvangen van brokers weegt uitdrukkelijk niet mee in de presentatie of ordening van de vergelijking.

BeleggenVergelijken.com is een handelsnaam van LeadsOn EZ, te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34316686.

Voor vragen van algemene aard vragen wij je contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen persoonlijk advies over beleggingsrekeningen.

Direct vergelijken