Zelf beleggen

Vergelijk de beste brokers en kies voor zelf beleggen. Vraag vrijblijvend twee of meerdere gratis informatiepakketen aan of open direct een beleggingsrekening.


Ik kies voor zelfstandige beleggen omdat ik zelf goede keuzes kan maken!

Zelf beleggen

Eigenhandig beleggen

Je houdt graag zelf de touwtjes in handen over jouw beleggingen. Volgens de AFM Consumentenmonitor belegd de grootste groep zelf. Zelfstandige beleggers kiezen voor deze beleggingsvorm omdat zij vinden dat ze zelf goede keuzes kunnen maken.

Let wel, jij bent verantwoordelijk voor het eindresultaat. Kostenoverwegingen zijn met name belangrijk bij deze groep beleggers. Zelfstandige beleggers beleggen het verreweg het meest in aandelen. Je krijgt geen beleggingsadvies maar veel brokers helpen je tegenwoordig goed op weg met een handige informatiemap.

Spreid je beleggingen goed om zo min mogelijk risico te lopen. Zo ben je niet teveel afhankelijk van één industrie of bedrijf. Succes met vergelijken. Heb je vragen of aanvullingen schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Liever laten beleggen? navigeer naar onze pagina en vergelijk de opties.

Kosten

Kosten vergelijken

In ons overzicht in bovenstaande tabel vergelijk je eenvoudig de beste beleggingsrekeningen van Nederland waarbij je zelf kunt beleggen. Zelfstandig beleggen was nog nooit zo eenvoudig. Vergelijk op voordelen per platform en op transactiekosten per order. Bekijk ook de mogelijkheden waarin je kunt beleggen om een zo goed mogelijk oordeel te vorm over de beste broker.