Pensioen beleggen

Kies voor pensioen beleggen. Beleg voor een aanvullend pensioen. Vergelijk de beste pensioen beleggingsrekeningen van Nederland.

Pensioen Beleggen vergelijken, beste keuze

DEGIRO Pensioenbeleggen
Gebruiksvriendelijk platform
Zelf beleggen wereldwijd
Aanvulling op je pensioen
0,20 %
service fee
Verder
Brand_new-Day_beleggenvergelijkencom Brand New Day Pensioenrekening
Géén verplichtingen
Belastingvoordeel
Zeer lage kosten
0,44 %
service fee
Verder
Freedom24 D-Spaarrekening
Sparen én investeren op 1 platform
USD spaarrekening met 3% rente p/j
Dagelijks rente vanaf $120
0,00 %
service fee
Verder

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Pensioen beleggen vergelijken

In bovenstaand overzicht vergelijk je eenvoudig pensioenrekeningen om pensioen mee op te bouwen. De rekeningen zijn gesorteerd op beheerkosten (service fee). Bekijk goed welke pensioen beleggingsrekening het beste bij je past. Succes met vergelijken. Hieronder nog wat aanvullende informatie wat je kunt helpen bij je keuze.

DEGIRO Pensioenrekening

De Pensioen beleggingsrekening van DEGIRO biedt de laagste tarieven van Nederland. Je betaalt jaarlijks 0,20% service fee over je opgebouwde vermogen. Meer dan 1.000.000 beleggers profiteren al van ongekend lage tarieven, en dit is nu ook mogelijk bij het opbouwen van je pensioen. DeGIRO heeft ook een gebruiksvriendelijke web- en mobiele applicatie, veilige structuur en een uitstekende klantenservice. Open een rekening in slechts 10 minuten.

InDelta Pensioen Beleggen

Bij InDelta kun je indexbeleggen als aanvulling op het pensioen. Dus tegen een lager belastingtarief. Je betaalt 0,57% service fee over het belegde vermogen. Je maakt eenvoudig online een account aan. En kunt direct beginnen.

BrandNewDay Pensioenrekening

Met de BrandNewDay Pensioenrekening zorg je ervoor dat je later meer pensioen hebt. Je inleg wordt belegd in indexfondsen. Online kun je altijd zien hoe het met je pensioen gaat. En de Belastingdienst helpt ook een handje: een deel van je inleg krijg je weer terug. Hou daarbij wel rekening met de jaarruimte. Je geld staat vast tot aan jouw pensioen (uiterlijk tot 5 jaar na het bereiken van de AOW-leeftijd). Je betaalt 0,59% service fee over het belegde vermogen.

Freedom24 D-Spaarrekening

Met de D-spaarrekening van Freedom24 spaar en investeer je zelf voor je pensioen. Sparen én investeren is mogelijk op hetzelfde platform. Je kunt al inleggen vanaf $120. De USD spaarrekening geeft 3 procent rente op jaarbasis.

Welke aanbieder in Pensioen beleggen kies jij?

Pensioen beleggen vergelijken

De meeste pensioen beleggingsrekeningen zijn eenvoudig online te openen en te beheren. Bekijk, vergelijk en kies zelf de beste aanbieder in pensioenbeleggen. Beleg fiscaal vriendelijk voor je pensioen.