Fondsbeleggen

Kies voor fondsbeleggen. Vergelijk de beste beleggingsfondsen. Vraag een informatiepakket aan of start meteen. Klik op verder om direct naar de aanbieder te gaan.

Fondsbeleggen vergelijken, beste beleggingsfondsen


InDelta Indexfondsen
Wereldwijd gespreid beleggen
Eenvoud en gemak
Voor iedereen toegankelijk, inleggen vanaf 1 euro
€ 0,00
per order
Verder
CORUM Vastgoedfondsen
Vastgoedfonds met wereldwijde spreiding
Vanaf €189,- (inclusief alle kosten)
Gediversifieerd beleggen 11 landen, 6 sectoren
€ 0,00
per order
Verder
SynVest beleggingsfondsen SynVest Beleggingsfondsen
Beleg in Nederlands vastgoed
Vanaf €2.500,- eenmalig of €100 per maand
8,1% gem. jaarrendement: prognose eerste 7 jaar
€ 0,00
per order
Verder
Centraal Beheer Fondsbeleggen
Keuze uit 3 mixfondsen
Vanaf €1
Elk moment inleggen en opnemen
€ 3,00
per order
Verder
Brand_new-Day_beleggenvergelijkencom Brand New Day Beleggingsrekening
Beleg in indexfondsen bij pensioenbank
Geschikt voor elk doel
Relatief lage kosten
€ 5,00
per order
Verder

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

*Transactiekosten per order per jaar, berekend op basis van de actuele voorwaarden. Voor waardepapierentransacties kunnen naast bankkosten ook buitenlandse kosten gelden. Alle gegevens zonder garantie.
** De bovenstaande vergelijking is tot stand gekomen middels de volgende gegevens: gemiddeld orderbedrag: €1000, aantal order per jaar: 12, percentage online orders: 100%, gemiddeld belegd vermogen: €20.000.

Fondsbeleggen vergelijken

In bovenstaand overzicht vergelijk je eenvoudig fondsen om in te beleggen. De rekeningen zijn gesorteerd op beheerkosten (service fee). Bekijk goed welk fonds het beste bij je past. Succes met vergelijken. Hieronder nog wat aanvullende informatie wat je kunt helpen bij je keuze.

Fondsbeleggen: hoe werkt dat?

Bij beleggingsfonden schaf je aandelen of obligaties aan in een fonds. Het ingelegde geld door jou en andere beleggers wordt belegd door een manager. Vertrouwen in een beleggingsadviseur is de belangrijkste reden bij beleggers die kiezen voor deze vorm van beleggen.

Beleggen in fondsen: de voor- en nadelen

Fondsbeleggen is interessant voor de passieve belegger. Je belegd gespreid en hoef je er minder naar om te kijken. In tegenstelling tot zelfstandig beleggen. Ideaal voor als je minder tijd hebt om elk individueel aandeel te analyseren. Nog een voordeel is dat je ook kunt beleggen in opkomende markten waar weinig tot geen handel plaatsvindt. Je kunt ook beleggen op een thema. Bijvoorbeeld nieuwe energie. Een nadeel is dat je meer kosten kwijt bent wat weer ten koste gaat van je rendement ten opzichte van zelf beleggen.

InDelta Indexfondsen

Bij InDelta kunnen klanten beleggen in zogeheten indexfondsen. Dit zijn beleggingsfondsen waarbij de fondsbeheerder (InDelta) een passief beleggingsbeleid hanteert en een bepaalde beursindex volgt. InDelta heeft 9 indexfondsen samengesteld die gezamenlijk het leeuwendeel van het beleggingsuniversum vertegenwoordigen. Zo kunnen klanten een specifieke beleggingscategorie, regio of financiële markt volgen. Deze fondsen zijn samengesteld uit 50 aandelen die elk 2% van het fonds vertegenwoordigen.

Brand New Day

Bij BrandNewDay open je online, een gratis rekening. BND is bekend als pensioenbank maar je hoeft niet perse voor je pensioen te beleggen. Je kunt voor verschillende beleggingsdoelen beleggen. Je stort geld éénmalig, of vaker. Je geld wordt vervolgens belegd in beleggingsfondsen (indexfondsen). De kosten die je betaalt, zijn zéér laag en je kunt altijd gratis switchen tussen alle fondsen. Online zie je precies hoe het er met je geld voorstaat. Het geld op de rekening kun je elk handelsmoment gratis opnemen.

Binck Fundcoach

Bij Binck fundcoach bouw je zelf aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF’s. Binck is populair door de zeer gemakkelijke website, service en ondersteuning. Ook vind je er een krachtige en gebruiksvriendelijke fondsvergelijker. Vraag gratis een informatiepakket aan. De eerste 3 maanden betaal je nu geen service kosten. Hierna 0,18% per jaar.

Centraal Beheer Gemaksbeleggen

Bij Centraal Beheer Gemaksbeleggen hoef je niet iedere dag de beurs te volgen. Experts houden je beleggingen iedere dag in de gaten. Zodat je geld de kans heeft om rustig te groeien en je er bijna geen omkijken naar hebt. Je kiest voor online beleggen met elk gewenst bedrag en kunt op elk moment aankopen en verkopen. Een mixfonds combineert verschillende soorten beleggingen. Denk daarbij aan aandelen, obligaties en grondstoffen. Met de ene belegging loop je meer risico dan met de andere. Je bepaalt zelf hoeveel risico je wilt lopen. En wat je wilt inleggen. Bij beleggen komen wel kosten kijken. Er zijn grote verschillen tussen de aanbieders. Bij Centraal Beheer betaal je 0,60% service fee over je opgebouwde vermogen.

Welke aanbieder in fondsbeleggen kies jij?

fondsbeleggen

Zoals gezegd is fondsbeleggen interessant voor de passieve belegger. Sommige aanbieders bieden een gratis informatiemap of geven je 3 maanden vrij beleggen van beheerkosten voor nieuwe klanten. Bekijk, vergelijk en kies zelf de beste aanbieder van beleggingsfondsen.