Fondsbeleggen

Kies voor fondsbeleggen vergelijken. Vergelijk de beste beleggingsfondsen. Klik op verder om direct naar de aanbieder te gaan.

Fondsbeleggen Vergelijken, Beste Beleggingsfondsen

Brand_new-Day_beleggenvergelijkencom Brand New Day Beleggingsrekening
Keuze uit modelportefeuille of vrij beleggen
Inleg vanaf €1,-
Relatief lage kosten
0,50%
lopende kosten
Verder
Centraal Beheer Fondsbeleggen
Elk moment inleggen en opnemen
Inleg vanaf €1
ontvang € 65,- bonus bij een inleg van € 500,-
0,60%
lopende kosten
Verder
SynVest beleggingsfondsen SynVest Beleggingsfondsen
Beleg in Nederlands vastgoed
Vanaf €2.500,- eenmalig of €100 per maand
Gerealiseerd rendement in 2022 van 6,8%
0,95%
lopende kosten
Verder
CORUM Vastgoedfondsen
Vastgoedfonds met wereldwijde spreiding
Vanaf €195,- (inclusief alle kosten*)
Gediversifieerd beleggen 11 landen, 6 sectoren
12%
inschrijfkosten*
Verder
Indexpeople_beleggenvergelijkencom Index People Indexbeleggen
Wereldwijd gespreide indexfondsen
Inleg vanaf €100.000,-
Lage kosten
0,96%
lopende kosten
Verder

Disclaimer: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Fondsbeleggen vergelijken

In bovenstaand overzicht vergelijk je eenvoudig fondsen om in te beleggen. De rekeningen zijn gesorteerd op beheerkosten (service fee). Bekijk goed welk fonds het beste bij je past. Succes met vergelijken. Hieronder nog wat aanvullende informatie wat je kunt helpen bij je keuze.

Fondsbeleggen: hoe werkt dat?

Bij beleggingsfonden schaf je aandelen of obligaties aan in een fonds. Het ingelegde geld door jou en andere beleggers wordt belegd door een manager. Vertrouwen in een beleggingsadviseur is de belangrijkste reden bij beleggers die kiezen voor deze vorm van beleggen.

Beleggen in fondsen: de voor- en nadelen

Fondsbeleggen is interessant voor de passieve belegger. Je belegd gespreid en hoef je er minder naar om te kijken. In tegenstelling tot zelfstandig beleggen. Ideaal voor als je minder tijd hebt om elk individueel aandeel te analyseren. Nog een voordeel is dat je ook kunt beleggen in opkomende markten waar weinig tot geen handel plaatsvindt. Je kunt ook beleggen op een thema. Bijvoorbeeld nieuwe energie. Een nadeel is dat je meer kosten kwijt bent wat weer ten koste gaat van je rendement ten opzichte van zelf beleggen.

InDelta Indexfondsen

Bij InDelta kunnen klanten beleggen in zogeheten indexfondsen. Dit zijn beleggingsfondsen waarbij de fondsbeheerder (InDelta) een passief beleggingsbeleid hanteert en een bepaalde beursindex volgt. InDelta heeft 9 indexfondsen samengesteld die gezamenlijk het leeuwendeel van het beleggingsuniversum vertegenwoordigen. Zo kunnen klanten een specifieke beleggingscategorie, regio of financiële markt volgen. Deze fondsen zijn samengesteld uit 50 aandelen die elk 2% van het fonds vertegenwoordigen.

Brand New Day

Bij BrandNewDay open je online, een gratis rekening. BND is bekend als pensioenbank maar je hoeft niet perse voor je pensioen te beleggen. Je kunt voor verschillende beleggingsdoelen beleggen. Je stort geld éénmalig, of vaker. Je geld wordt vervolgens belegd in beleggingsfondsen (indexfondsen). De kosten die je betaalt, zijn zéér laag en je kunt altijd gratis switchen tussen alle fondsen. Online zie je precies hoe het er met je geld voorstaat. Het geld op de rekening kun je elk handelsmoment gratis opnemen.

Centraal Beheer Fondsbeleggen

Bij Centraal Beheer fondsbeleggen hoef je niet iedere dag de beurs te volgen. Experts houden je beleggingen iedere dag in de gaten. Zodat je geld de kans heeft om rustig te groeien en je er bijna geen omkijken naar hebt. Je kiest voor online beleggen met elk gewenst bedrag en kunt op elk moment aankopen en verkopen. Een mixfonds combineert verschillende soorten beleggingen. Denk daarbij aan aandelen, obligaties en grondstoffen. Met de ene belegging loop je meer risico dan met de andere. Je bepaalt zelf hoeveel risico je wilt lopen. En wat je wilt inleggen. Bij beleggen komen wel kosten kijken. Er zijn grote verschillen tussen de aanbieders. Bij Centraal Beheer betaal je 0,60% service fee over je opgebouwde vermogen.

Welke aanbieder in fondsbeleggen vergelijken kies jij?

fondsbeleggen

Fondsbeleggen vergelijken doe je eenvoudig via onze bovenstaande vergelijker. Zoals gezegd is fondsbeleggen interessant voor de passieve belegger. Sommige aanbieders bieden een gratis e-book of geven je 3 maanden vrij beleggen van beheerkosten voor nieuwe klanten. Bekijk, vergelijk en kies zelf de beste aanbieder van beleggingsfondsen.