Beleggen in IPO’s als particulier via platform Freedom Finance

wish IPO

Het is nu mogelijk voor particuliere beleggers om direct te investeren in IPOs – voorheen iets wat alleen toegankelijk was voor institutionele beleggers. In dit artikel onze ervaringen met beleggen in IPO’s via Freedom Finance.

Wat is Freedom Finance

Freedom Finance is opgericht in 2008 en heeft sindsdien kantoren geopend in meer dan 7 landen en beheert momenteel meer dan 1,5 miljard dollar aan activa van klanten. Het online platform Freedom Finance is een project van Freedom Finance Europe Ltd, de Europese dochteronderneming van Freedom Holdings Corp. (NASDAQ: FRHC).

De website van Freedom Finance

Hoe werkt het?

Freedom Finance biedt zijn 150.000+ gebruikers een eenvoudig te gebruiken platform om deel te nemen aan IPOs (de beursintroductie van een onderneming), aandelen te kopen en te verkopen. Het bedrijf is gereguleerd in de VS (SEC) en de EU (Duitse BaFin en Cyprese CySec). Met Freedom Finance krijg je toegang tot meerdere beurzen over de hele wereld. Klanten kunnen kiezen uit verschillende ‘plannen’ die bij hun handelsstijlen passen. Alle nieuwe gebruikers kunnen profiteren van het gratis Promo-plan, waarmee ze de eerste 30 dagen gratis kunnen handelen. De minimale inleg is €2.000,-.

Rendement na IPO

De afgelopen maand bood Freedom Finance Europa 7 participaties aan in IPO’s met een gemiddelde waardestijging van +16.14%.

Bedrijf IPOStijging (%) na opening
Paymentus+36.95%
Flywire+41.67%
Procore+25.37%
Globale-3%
Similarweb-5.64%
Talaris+1.47%
Average+16.14%

Freedom Finance voordelen

  • Participeren in IPOs tegen de initiële koers van de aandelen
  • Flexibele kostenplannen en lage transactiekosten
  • Eigen Tradernet handelsplatform, ook beschikbaar als een app

Direct openen

Meld je aan op het platform van Freedom 24 en registreer. Klik hier.