Tijdelijke wachtlijst DEGIRO door veelvoud aan nieuwe klanten

wachlijst_DEGIRO_beleggenvergelijken_com

Door de kelderende beurzen is er een run gekomen op gratis beleggingsrekeningen zoals o.a. DEGIRO. Beleggers ruiken kansen en willen profiteren van de huidige Corona dip waarbij gespeculeerd wordt op een herstel na het indammen van het virus. Het grote aantal klant aanvragen heeft nu gevolgen voor klanten die alsnog een beleggingsrekening willen openen.

Tijdelijke wachtlijst DEGIRO opgeheven

Update 24-06-2020: DEGIRO heeft de tijdelijke wachtlijst inmiddels opgeheven.

DEGIRO heeft inmiddels een tijdelijke wachtlijst ingevoerd om het aantal nieuwe registraties in goed banen te leiden. Ze zeggen dit ook te doen om de goede klantenservice te kunnen waarborgen. Door het hoge aantal aanmeldingen krijgt de klantenservice steeds meer vragen en moeten klanten wachten op antwoorden. Dit komt niet ten goede aan klantbeoordelingen. Bij broker DEGIRO wachten nu nog ongeveer 30.000 mensen op het openen van een beleggingsrekening. De verwachting is dat dit binnen 6 weken wordt weggewerkt. Inmiddels beleggen er meer dan 500.000 Nederlanders bij DEGIRO.

Alternatieven beleggen DEGIRO

Er zijn nog genoeg alternatieven zoals bijvoorbeeld Binck Bank. Deze broker heeft momenteel ook een actie lopen met €200 gratis transactietegoed als je nu een rekening opent. Bij Binck kunnen beleggers binnen een werkdag aan de slag. Of kies voor Lynx en ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om je prestaties op de beurs te verbeteren”. Als je toch graag voor DEGIRO kiest vanwege de lage tarieven kun je gewoon aanmelden op de tijdelijke korte wachtlijst. Mensen worden dagelijks toegelaten op  volgorde van binnenkomst. Of bekijk andere brokers hier.