Centraal Beheer start voorjaarsactie 2020

Centraal Beheer voorjaarsactie_2020

Heb je geld dat je een tijdje opzij kunt zetten? Dan is beleggen misschien iets voor jou. Bij Centraal Beheer hoef je geen beleggingsexpert te zijn. Zij houden de beurs voor je in de gaten. En via de app kun je op elk moment bijstorten, opnemen en je rendement bekijken. Als je nu begint met beleggen ontvang je € 65,- bonus. De actie loopt tot en met 30 juni. Bekijk de actievoorwaarden.

Centraal Beheer voorjaarsactie, hoe werkt dat?

Kies tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. Open vervolgens gratis je beleggingsrekening. Beleg €500,- en laat het minimaal 4 maanden staan. Bij gemaksbeleggen wordt jouw geld belegd in mixfondsen. Door te beleggen in een mixfonds, spreid je de risico’s. Bij fondsbeleggen kun je kiezen uit 7 fondsen, met ieder een eigen risicoprofiel. Verdeel je inleg over 1 of meerdere fondsen.

Hoe doe je mee aan de actie?

De actie geldt alleen voor nieuwe klanten. De actieperiode loopt tot en met 30 juni 2020. Je doet mee als je uiterlijk 23 juni een beleggingsrekening opent. En uiterlijk 30 juni minimaal € 500,- inlegt. Je kunt per persoon 1 keer deelnemen aan de actie. De inleg mag je binnen de actieperiode in 1 of meerdere delen betalen. Je ontvangt de bonus van 65 euro 4 maanden na je inleg van minimaal € 500,- op je beleggingsrekening.

Wat zijn de kosten

Bij Centraal Beheer betaal je aankoopkosten en lopende kosten. Je betaalt altijd 0,30% over je aankoop. Dit trekken we af van je aankoopbedrag. Lopende kosten zijn kosten voor het beheer van een beleggingsfonds. Deze kosten zijn verwerkt in de koers van het fonds. Je betaalt ze dus niet apart. Verkopen en switchen is gratis.

Wat zijn de risico’s

Beleggen levert op de langere termijn meestal meer op dan sparen. Maar er komen ook risico’s bij kijken. Je geld kan minder waard worden. Daarom geldt voor beleggen altijd: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Benieuwd naar ons overzicht van fondsbeleggen kijk dan hier. Direct starten bij Centraal Beheer. Klik dan hier.