Vastgoedfondsen

Kies voor vastgoedfondsen. Vergelijk de beste beleggingsfondsen in vastgoed. Vraag een informatiepakket aan of start meteen. Klik op verder om direct naar de aanbieder te gaan.

Beleggen in vastgoedfondsen, beste keuze

Synvest_vastgoedfondsen_vergelijken_beleggenvergelijkencom Synvest Vastgoedfondsen
Beleggen in Nederlands vastgoed
Vanaf €2.500,- eenmalig of €100,- per maand
8,1% gemiddeld jaarrendement: prognose eerste 7 jaar
€ 0,00 per order Verder
Corum_vastgoedbeleggen_beleggenvergelijkencom CORUM Origin
Vastgoedfonds gericht op de eurozone
Vanaf €1.090,- (inclusief alle kosten)
Gediversifieerd beleggen in 13 landen en 6 sectoren
€ 0,00 per order Verder
CORUM XL
Vastgoedfonds met wereldwijde spreiding
Vanaf €189,- (inclusief alle kosten)
Gediversifieerd beleggen 16 landen, 6 sectoren en 3 verschillende valuta
€ 0,00 per order Verder

ReInvest24
Investeer in Vastgoed in o.a. Letland
Vanaf €100,-
Rendement tot 14,8%
€ 0,00 per order Verder

DENA Invest
Investeer in vastgoed in de Balkan
Vanaf €50,- investeren
Rendement kan oplopen tot 16%
€ 0,00 per order Verder

Disclaimer: Beleggen in vastgoedfondsen kent risico’s. Er bestaat een risico op verlies van kapitaal, het inkomen is niet gegarandeerd en is afhankelijk van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Wij adviseren een beleggingshorizon van minimaal 10 jaar. De resultaten uit het verleden zijn geen betrouwbare aanwijzing voor toekomstige resultaten. Voordat je gaat investeren, dien je te controleren of de belegging bij jouw financiële situatie past.

*Transactiekosten per order per jaar, berekend op basis van de actuele voorwaarden. Voor waardepapierentransacties kunnen naast bankkosten ook buitenlandse kosten gelden. Alle gegevens zonder garantie.
** De bovenstaande vergelijking is tot stand gekomen middels de volgende gegevens: gemiddeld orderbedrag: €1000, aantal order per jaar: 12, percentage online orders: 100%, gemiddeld belegd vermogen: €20.000.

Vastgoedfondsen: hoe werkt dat?

Bij beleggingsfonden in vastgoed schaf je aandelen of obligaties aan in een fonds. Het ingelegde geld door jou en andere beleggers wordt belegd door een manager. Vertrouwen in een beleggingsadviseur is de belangrijkste reden bij beleggers die kiezen voor deze vorm van beleggen.

Beleggen in fondsen: de voordelen

Fondsbeleggen is interessant voor de passieve belegger. Je belegd gespreid en hoef je er minder naar om te kijken. In tegenstelling tot zelfstandig beleggen. Ideaal voor als je minder tijd hebt om elk individueel aandeel te analyseren. Nog een voordeel is dat je ook kunt beleggen in opkomende markten waar weinig tot geen handel plaatsvindt. Je kunt ook beleggen op een thema. Bijvoorbeeld nieuwe energie. Een nadeel is dat je meer kosten kwijt bent wat weer ten koste gaat van je rendement ten opzichte van zelf beleggen.

Vastgoedfondsen vergelijken

In bovenstaand overzicht vergelijk je eenvoudig fondsen om in te beleggen. De rekeningen zijn gesorteerd op beheerkosten (service fee). Bekijk goed welk fonds het beste bij je past. Succes met vergelijken. Hieronder nog wat aanvullende informatie wat je kunt helpen bij je keuze.

CORUM Origin

CORUM Origin is opgericht in 2012. CORUM Origin belegt in vastgoed in de Eurozone en is veelvuldig bekroond om zijn internationale prestaties. Deelname kan vanaf €1.090 (incl. alle kosten). Meer dan 99,5% van alle panden is verhuurd. CORUM Origin zet in op langlopende huurcontracten zodat het risico wordt geminimaliseerd.

Corum rendement
Bruto dividend uitgekeerd in 2019: 6,25%* (exclusief 1,40% netto waardestijging van het aandeel)

Direct rendement mogelijk. Dividend wordt op 10e van iedere maand cash op je rekening gestort.

Welke aanbieder in vastgoedfondsen kies jij?

vastgoedfondsen

Zoals gezegd is beleggen in vastgoedfondsen interessant voor de passieve belegger die op zoek is naar meer rendement op spaargeld en risico’s willen spreiden door gediversifieerd te beleggen. Sommige aanbieders bieden een gratis informatiemap of geven je een cashback bij het storten van een minimaal bedrag. Bekijk, vergelijk en kies zelf de beste aanbieder van beleggingsfondsen in vastgoed.