Binck Pensioenbeleggen

Binck Pensioenbeleggen

Binck Pensioenbeleggen is een slimme aanvulling op je pensioen. Binck Pensioen is geschikt voor het opbouwen van vermogen tot aan je pensioen. Beleg je geld, met aantrekkelijk belastingvoordeel.

Jouw keuze

vorige Aanvragen

Hoe werkt Binck Pensioenbeleggen?

Binck Pensioen is een manier om vermogen op te bouwen voor je pensioen. Het is een lijfrenterekening. Bij Binck Pensioen heb je mogelijk fiscaal (belasting) voordeel. Je mag
namelijk de bedragen die je inlegt op Binck Pensioen in mindering brengen op je belastbaar inkomen in Box 1. Je betaalt pas inkomstenbelasting als het pensioen aan je
wordt uitgekeerd.

Bij dit product zijn er drie risicoprofielen; defensief, gebalanceerd of offensief. Het risicoprofiel dat jij jou past zal naar voren komen na een vragenlijst die je doorloopt bij het openen van een pensioenrekening bij Binck. Er beleggen momenteel meer dan 210.000 mensen bij Binck.

Waarin kun je beleggen?

  • Beleggingsfondsen: Kies uit 500 fondsen
  • EFT’s (Indexfondsen) Hiermee beleg je gespreid zoals de AEX tegen lage kosten

Wat zijn de kosten?

De kosten bij Binck Pensioenbeleggen bestaan uit de kosten voor het beheer van jouw beleggingen. De beheerkosten bedragen jaarlijks 0,50% over het belegde vermogen. Daarnaast brengen de onderliggende fondsen maximaal 0,28% per jaar in rekening.

Jouw voordelen met Binck Pensioenbeleggen

  • Lage kosten: 0,50% over het belegde vermogen
  • Automatische risicoafbouw met Binck Pensioenbeleggen
  • 24/7 inzicht in je beleggingen, gewoon online
  • Beleggen met een gebruiksvriendelijke website

Ja, ik wil pensioen beleggen bij Binck >