SynVest beleggingsfondsen

synvest beleggingsfondsen review

SynVest is een beleggingsinstelling voor beleggen in Nederlands en Duits vastgoed, aandelen en obligaties. Je kunt eenmalig een bedrag storten, periodiek of beide.

Jouw keuze

BrokerSynVest beleggingsfondsen
VormFondsbeleggen
Transactiekosten€ 0,00
Beheerkosten0,95%
Minimale inleg€100 p/m of €2.500 eenmalig

vorige Aanvragen

Hoe werkt het?

Wil je beleggen in Nederlands vastgoed? Ga dan naar de website voor meer informatie, het aanvragen van een brochure of om direct klant te worden. SynVest heeft momenteel circa €490 miljoen vermogen onder beheer.

Je kunt starten met een eenmalige inleg vanaf € 2.500. Dit bedrag kun je later altijd uitbreiden. Of maandelijks bedrag vanaf € 100. Voorwaarde is dat je na twee jaar tenminste € 2.000 hebt gestort.  Ook mogelijk is een combinatie van een eenmalige inleg en een bedrag per maand. Je kunt later altijd je beleggingen uitbreiden.

Aan een belegging zijn risico’s verbonden. De waarde kan zowel stijgen als dalen en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiële Beleggersinformatie en het prospectus van het SynVest Dutch RealEstate Fund.

Waarin kun je beleggen?

Beleg in Nederlands vastgoed tegen een mooie rendement. Je belegt in een mix van vastgoed. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden.

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. De fee voor het beheer van het fonds bedraagt 0,95% van het fondsvermogen per jaar. Een verdere uitleg van de kosten vind je in het Prospectus en in de brochure.

Jouw voordeel met de SynVest beleggingsfondsen

  • Beleggen in Nederlands en Duits vastgoed, aandelen en obligaties
  • Cashcow Award in 2016, 2018 en 2019, een prijs voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed
  • SynVest heeft circa € 490 miljoen vermogen onder beheer
  • SynVest bestaat al sinds 2005 en valt onder toezicht van de AFM
  • Behaal een rendement van 7,8% per jaar (prognose)

Ja, ik wil een gratis brochure ontvangen!