BrandNewDay Beleggingsrekening

Brand_new-Day_beleggenvergelijkencom

Wil je zelf beleggen, voor een willekeurig doel? Open dan een beleggingsrekening. Je kunt kiezen uit allerlei indexfondsen. De kosten zijn zeer laag. Waarschijnlijk lager dan bij je huisbank of broker. En dat is belangrijk, want daardoor heb je later meer geld.

Jouw keuze

BrokerBrandnewday beleggingsrekening
VormFondsbeleggen
Transactiekosten€ 0,00
Beheerkosten0,59%
Minimale inleg€1

vorige Aanvragen

Hoe werkt het?

Op de gratis beleggingsrekening die je zelf online opent, stort je eenmalig of vaker geld. Dat kan helemaal naar eigen inzicht, een verplichting zit er niet aan vast.

De keuze voor de indexfondsen is aan jou en kun je na aanvang altijd aanpassen. Er zijn ook andere indexfondsen beschikbaar.

Stoppen met beleggen en geld opnemen kan ook op ieder moment. Het is wel slim om de rekening voor de lange termijn aan te houden. Dan profiteert je het meest van de relatief lage kosten van deze aanbieder.

Waarin kun je beleggen?

Bij het openen van uw beleggingsrekening beleg je standaard in het BND Euro Obligatie Indexfonds en het BND Wereld Indexfonds Hedged. Nadat je de rekening geopend hebt, kun je kosteloos switchen naar verschillende andere fondsen.

Brand New Day heeft acht Indexfondsen van waaruit je kunt kiezen.

Wat zijn de kosten?

Er gelden geen transactiekosten voor aankopen of verkopen. Er geldt geen service fee over je belegde vermogen. Wel gelden er fondsbeheerkosten. Deze kosten bedragen maximaal 0,59% per jaar. Daarnaast betaal je 0,50% over elke geldstorting. Switchen tussen fondsen kost echter niets.

Jouw voordelen met de BrandNewDay Beleggingsrekening

  • Zeer lage kosten bij BrandNewDay Beleggingsrekening
  • Beleggen in Indexfondsen
  • Online je beleggingen in de gaten houden
  • Je geld staat veilig

Ja, ik wil een BrandNewDay Beleggingsrekening! >